Diensten van BouwUnits.nl

BouwUnits levert verschillende gespecialiseerde diensten rondom de verhuur van BouwUnits. Bekijk de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verkoop, onderhoud en opslag van bouwunits

Naast de huur van bouwunits, kunt u via BouwUnits.nl ook gebruikte en nieuwe bouwunits kopen. Bent u op zoek naar gebruikte bouwunits? Bekijk dan ons overzicht met occasions, of neem direct contact met ons op. Nieuwe bouwunits leveren wij op maat uit onze eigen fabrieken.

Ook kunnen wij het onderhoud van uw bouwunits verzorgen. Daarnaast verzorgen wij ook geconditioneerde opslag. Hierdoor weet u zeker dat uw bouwunits veilig zijn opgeslagen onder de beste omstandigheden. Dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen.

Fundatie uitzetten

Voor een goede plaatsing van bouwunits is de juiste fundering cruciaal. Onze medewerkers zijn hier in gespecialiseerd en zorgen dat de fundering op de juiste manier wordt uitgezet.

Indien noodzakelijk, schakelen wij onze architecten en bouwkundigen in om de ideale fundering te bepalen voor uw situatie. Dit is ook altijd het geval als het gaat om een permanent bouwbesluit.

Een fundering van BouwUnits.nl is altijd doordacht, veilig, duurzaam en voldoet aan alle eisen!

Montage en demontage van bouwunits

Het plaatsen van verwijderen van bouwunits is nauwkeurig werk en moet door specialisten worden uitgevoerd.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het monteren en demonteren van bouwunits. Hierdoor blijft de overlast beperkt en kunnen wij zelfs op moeilijke plekken de bouwunits plaatsen en verwijderen. Dat gebeurt altijd veilig en snel en volgens de geldende voorschriften.

Stapelen en schakelen van bouwunits

Indien u meer ruimte nodig heeft, dan kunnen wij onze units schakelen en stapelen, zodat we elk gewenst gebouw kunnen realiseren.

Samen met onze architect bepalen we uw ideale gebouw. Uiteraard wordt alles doorgerekend, zodat u een veilig gebouw krijgt dat jaren meegaat. Bij gestapelde gebouwen leveren wij altijd een binnen- of buitentrap.

Verhuur van meubels

Ook het meubilair voor de de inrichting van de bouwunits, kunnen wij volledig voor u verzorgen. Afhankelijk van de wensen en eisen zorgen wij voor vergadertafels, stoelen, bureaus, kasten, etc.

De huurkosten voor het meubilair berekent u direct via deze site.

Verhuur van bouwunits

Via Bouwunits.nl kunt u online verschillende soorten bouwunits huren, zoals bouwketen, schaftketen, directieketen, portiersunits, containers en zelfs geschakelde units.

Via de website kunt u per type bouwunit direct uw huurprijs berekenen inclusief opties. Hierdoor weet u 24/7 waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten!

Bekijk huuraanbod bouwunits

Transport van bouwunits

Het transport van bouwunits is een specialistische klus waar wij veel ervaring mee hebben. Dankzij ons uitgekiende logistieke systeem kunnen wij snel en veilig leveren binnen heel Nederland.

Wij zorgen altijd dat uw bouwunits netjes worden afgeleverd op de gewenste locatie en natuurlijk op het afgesproken tijdstip.

Elektrisch koppelen van bouwunits

Wanneer meerdere bouwunits gekoppeld worden, dan moeten ook de nutsvoorzieningen worden gekoppeld. Hierdoor beschikt het complete gebouw over een betrouwbare stroomvoorziening.

Wij werken met gespecialiseerde installateurs die op de juiste manier de elektrische installatie aansluiten.