Over de vloerbedekking van onze bouwunits

Onze bouwunits zijn standaard voorzien van een lichtgrijze vinyl of pvc vloerbedekking van circa 1,5 mm dikte. Deze vloerbedekking is helemaal verlijmd op de cementgebonden vezelplaat vloerplaat van 22 mm dik. De pvc naden worden aan elkaar gelast en bij de zijwand wordt een plint aangebracht met elastische strip om water op de vloer te kunnen keren.

Op verzoek kan de vloer in onze fabriek ook van marmoleum, vinyl of een tapijt vloerbedekking worden voorzien. In specifieke gevallen kunnen we de vloer en wanden ook van een gekleurde laag polyester voorzien. Dit is de beste oplossing als het gaat om sanitaire units.

Als we units schakelen tot een grotere ruimte, bijvoorbeeld een klaslokaal of kantoor, dan kunnen wij de vloerbedekking ook naadloos leggen. Zodoende heb je geen kieren of scheurvorming op de unit-naden na een aantal jaren. In combinatie met een systeemplafond lijkt de ruimte dan 1 groot geheel en is het niet meer van permanente huisvesting te onderscheiden.

Details

  • Standaard vinyl of pvc vloerbedekking, naadloos gelegd.
  • Marmoleum of polyester vloer en vloerput mogelijk.

Over het plafond van onze bouwunits

De binnenwanden en het plafond van onze bouwunits bestaan uit een dubbelzijdig gelamineerd spaanplaat van 10mm of 13mm dikte. Binnenbeplating en plafond beplating zijn standaard glad, in de kleur wit en zijn goed af te nemen met een vochtige doek. Op het vaste plafond monteren wij de Tl-armaturen of Led armaturen. Armaturen zijn opbouw, alle elektrokabels, dozen en schakelaars zijn inbouw en dus weggewerkt.

De standaard binnenhoogte is 2.500 mm maar voor scholen of op verzoek hebben we nog een verhoogde standaard van 2.700 mm onder het plafond. Om een nog beter binnenklimaat te regelen monteren wij bijvoorbeeld bij scholen of kantoren een systeemplafond met inbouwarmaturen.

Details

  • Optie voor systeemplafond
  • Standaard binnenhoogte 2.500mm of 2.700mm

 

Overzicht van alle specificaties van onze bouwunits