Over de ramen van onze bouwunits

Het raamkozijn in de units bestaat uit een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Standaard is dit in de kleur wit (RAL 9010). In het kozijn zitten altijd één of twee delen die een draai- of kiepstand hebben. Het kozijn bevat dubbel glas (HR+ isolatieglas) en kan ook worden voorzien van een folie om het brandwerend of ondoorzichtig te maken. De kozijnen kunnen we ook leveren met een ventilatierooster.

Optioneel leveren wij een kunststof pui van glas over de hele zijgevel van de unit voor een glazen huis. Ook is het mogelijk om een schuifraam te plaatsen. Dat bij een portiersunit of kassa-unit vaak wordt gebruikt als loket. Alle ramen zijn voorzien van een kunststof of aluminium rolluik. Dit kan open, dicht of op zonweringsstand worden gezet.

Aan de buitenkant kunnen we een anti-inbraak rooster of een kinderslot plaatsen, zodat het raam niet kan opendraaien, maar wel op kiepstand kan worden gezet.

Details

  • Kunststof kozijnen met dubbel glas.
  • Draai- en kiepramen, of schuifraam op verzoek.
  • Rolluik geïntegreerd in de gevel

Over de deuren van onze bouwunits

De deuren van de bouwunits zijn geïsoleerde, stalen opdekdeuren die naar buiten of naar binnen kunnen draaien. Naar buiten draaiende deuren keren we eenvoudig om, zodat ze naar binnen draaien, als dit beter uit komt. De buitendeuren hebben degelijk rvs deurbeslag, twee of drie paumelles en een cilinderslot.

Boven de deur hebben we een geschroefde lekdorpel, die bij het koppelen van meerdere units, eenvoudig is te verwijderen. Optioneel leveren wij deuren met een glaspaneel.

Details

  • Deuren opdek en geïsoleerd.
  • Deuren kunnen makkelijk van draairichting veranderd worden.

 

Overzicht van alle specificaties van onze bouwunits