Over de ventilatie van onze bouwunits

Ventileren is bijna nog belangrijker dan isoleren. In onze bouwunits zitten daarom meerdere ventilatieroosters met elke een diameter van 100 mm. De natuurlijke ventilatie zorgt dus altijd voor voldoende verse lucht in het vertrek.

Bij een toiletruimte wordt er geventileerd met een mechanische ventilatie door de zijwand. Deze is gekoppeld aan de lichtschakelaar met een nalooptijd van enkele minuten, nadat het licht weer uit is.

De meeste ramen hebben een draai- en een kiepstand en een ventilatierooster voor nog meer verse lucht.

Maar in feite kunnen we elke vorm van ventilatie aanbieden. Zoals mechanische ventilatie voor frisse scholen met een gebalanceerde systeem en CO2 gestuurd.

Over de verwarming van onze bouwunits

In elke unit zit standaard een elektrische kachel van 1 of 2kW met een thermostaat regeling. Een vorststand zorgt er voor dat de unit in een strenge winter altijd op een minimale temperatuur blijft.

Tegenwoordig wordt een kantoorunit die semipermanent wordt neergezet (periode 3> jaar) voorzien van een airco met warmtekoppeling. In de zomer zorgt de airco voor voldoende koeling, en in de winter voor warme circulerende lucht.

Details

  • Standaard ventilatieroosters in elke ruimte.
  • Mechanische ventilatie in toiletruimte.
  • Draai- en kiepramen met ventilatierooster.
  • Gebalanceerd ventilatiesysteem op verzoek.
  • Standaard elektrische verwarming of airco met warmtekoppeling.

 

Overzicht van alle specificaties van onze bouwunits